Πρώτα πωλήσεις, μετά μεταγραφές!

Ούτε… δανεικό ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να αποκτήσει, στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός, καθώς διαθέτει μόλις 400.000 ευρώ μπάτζετ, τα οποία δεν αρκούν ούτε για… τις προκαταβολές!

Το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η πράσινη ΠΑΕ είναι σημαντικό, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τις επιλογές (τύπου Μπούρμπου) των παικτών που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, όσο και στην αστοχία που έχει παρατηρηθεί στις επαφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρωθεί μία κίνηση, έστω και δανεικού παίκτη, απαιτούνται χρήματα, τα οποία ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει.

Για το λόγο αυτό, μετά από συνεννόηση που υπήρξε μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα, του Γιάννη Αναστασίου και του Γιάννη Αλαφούζου, ο πρώτος έθεσε σε δεύτερη μοίρα τους μεταγραφικούς στόχους και κατέστρωσε ένα πλάνο επαφών για την παραχώρηση ενός ή δύο παικτών της ομάδας. Ο στόχος είναι να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο και με τα λεφτά αυτά να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου, το οποίο θα είναι – εκ των πραγμάτων – εξαιρετικά περιορισμένο.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το όνομα του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας στις ΗΠΑ και σε λίγες μέρες θα μεταβεί στη Βραζιλία, για την τελική φάση του Μουντιάλ. Για τον Καπίνο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ξένων ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να κοστολογεί τον παίκτη του με ένα ποσό της τάξεως των 3,5 με 4 εκατομμυρίων. Υποψήφιος για μεταγραφή είναι και ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος υποστηρίζει πως με 150.000 ευρώ μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του. Εφόσον δεν αποδώσουν οι δύο αυτές συγκεκριμένες υποθέσεις, ενδεχομένως στον Παναθηναϊκό να θέσουν εκ νέου θέμα παραχώρησης του Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίο επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ «παίζει» και η περίπτωση του Κουτρουμπή, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα ιταλικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα