Πρώτα τη χούφτωσαν και μετά της έσπασαν το κεφάλι με μπουκάλι

Πρώτα τη χούφτωσαν και μετά της έσπασαν το κεφάλι με μπουκάλι. Σοκ στη Σουηδία από τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε μια 19χρονη Σουηδέζα, η οποία ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε κλαμπ, όταν αντέδρασε στο ανάρμοστο άγγιγμα άγνωστου άνδρα, «τιμωρήθηκε» με ένα χτύπημα στο κεφάλι από μπουκάλι.

Η κοπέλα ανάρτησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που τη δείχνει καλυμμένη με αίμα λίγο μετά το συμβάν.

Όπως περιέγραψε η ίδια η νεαρή Σόφι Γιόχανσον (Sophie Johansson) στο σουηδικό ιστότοπο Aftonbladet, όλα ξεκίνησαν ενώ βρισκόταν στην πίστα ενός νυχτερινού κλαμπ στο Μάλμε το περασμένο Σάββατο και διασκέδαζε με τις φίλες της.

Ξαφνικά, ένιωσε ένα χέρι να τραβάει το τσαντάκι της. Όταν γύρισε αντίκρισε έναν 25χρονο μελαχρινό και μυώδη άνδρα, ο οποίος ξαφνικά άπλωσε το χέρι του και γράπωσε τα οπίσθιά της και τα γεννητικά της όργανα.

Έντρομη η κοπέλα άρχισε να τον χτυπά για να σταματήσει, αλλά εκείνος της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο που παραλίγο να τη ρίξει αναίσθητη.

Ελπίζοντας να αποφύγει περαιτέρω επεισόδια, η Σόφι αποφάσισε να φύγει από το κλαμπ με τη φίλη της, αλλά ο άνδρας που της είχε επιτεθεί νωρίτερα την πρόλαβε στην πόρτα και τη χτύπησε δυνατά με ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι.

Αισθανόμουν υγρό να τρέχει στο λαιμό μου και νόμιζα ότι ήταν αλκοόλ”

«Αισθανόμουν υγρό να τρέχει στο λαιμό μου και νόμιζα ότι ήταν αλκοόλ, αλλά η φίλη μου μού είπε ότι ήταν αίμα. Έπαθα σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή στον σουηδικό ιστότοπο.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να κάνει πολλά ράμματα στο κεφάλι της.

Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλλει τον άγνωστο δράστη, που στο μεταξύ είχε γίνει άφαντος.

Η ταυτότητα του άνδρα παραμένει άγνωστη, ωστόσο η τοπική Αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να βοηθήσει στην αναγνώρισή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα