Πρώτη γκέλα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Νιούκαστλ για την τρίτη αγωνιστική της Premier League

Αφού ξεκίνησε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα στις οποίες δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, ήρθε και η πρώτη γκέλα και μάλιστα εντός έδρας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκάαλ παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη σκληροτράχηλη Νιούκαστλ στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι έχασε δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Βαλένσια, Μάτα, Ρούνεϊ και Ερνάντες ήταν οι κύριοι εκφραστές των ευκαιριών της Γιουνάιτεντ, ενώ ο Μίτροβιτς είχε δοκάρι για τους «ανθρακωρύχους» στο πρώτο ημίχρονο.

Σε ρηχά νερά κινήθηκαν Γιανουζάι και Μέμφις για τη Μάντσεστερ, ενώ ο 30χρονος πια Ρούνεϊ συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς γκολ, κάτι που μάλλον έχει αρχίσει να προβληματίζει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ. Στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, πάντως, σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ (οριακή φάση πάντως, καμία σχέση με το πεντακάθαρο οφ σάιντ στο γκολ της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ που μέτρησε κανονικά…). Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι οι «μπέμπηδες» δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες σε αυτό το 90λεπτο, από ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στα οποία νίκησαν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα