Πρώτη δοκιμή την Κυριακή για τις εκλογές του νέου φορέα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διενέργεια εκλογών στην κεντροαριστερά με την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας να συντονίζει τις τελικές λεπτομέρειες και τις δοκιμές που πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσουν οι εκλογές.

Με επείγον μήνυμά του ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Αλιβιζάτος ενημερώνει τα μέλη της Επιτροπής εφιστά την προσοχή για τις ημερομηνίες,  αλλά και για όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά έως τις εκλογές του πρώτου και δεύτερου γύρου εάν υπάρξει.

Όπως περιγράφει  στόχος είναι να προβλεφθούν όλα τα σενάρια και οι απαραίτητες δοκιμές που πρέπει να γίνουν στο σύστημα πριν ξεκινήσουν οι εκλογές.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μεθαύριο Κυριακή, θα γίνει η πρώτη μερική δοκιμή του on line συστήματος, στην οποία θα συμμετέχουν 150 εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια και την επόμενη Κυριακή στις 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η γενική δοκιμή του on line συστήματος. Στη γενική δοκιμή θα συμμετέχουν απαραίτητα και η κεντριkή εφορευτική επιτροπή και σύμφωνα με το μήνυμα Αλιβιζάτου θα εξεταστούν όλα τα πιθανά σενάρια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα