Πρώτη στάση… η Λεωφόρος για Μαρκαριάν!

Επί αθηναϊκού εδάφους θα πατήσει το μεσημέρι της Τρίτης (17/2) ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Σέρχιο Μαρκαριάν, το πρόγραμμα του οποίου είναι αρκετά βαρύ και ο διαθέσιμος χρόνος εξαιρετικά περιορισμένος.

Ο Ουρουγουανός έχει προγραμματίσει μία σειρά από ενέργειες, μία εκ των οποίων θα είναι και η παρακολούθηση αγώνων πρωταθλήματος, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την αγωνιστική κατάσταση των υποψήφιων διεθνών.

Η αρχή θα γίνει με το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο Μαρκαριάν θέλει να διακρίνει και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, καθώς έχει ενημερωθεί πλήρως για τα τεκταινόμενα μετά τον περυσινό ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και τις συνέπειες που είχε στο κλίμα της Εθνικής, ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Μαρκαριάν δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση την επανάληψη ανάλογων φαινομένων και στον συγκεκριμένο τομέα θα είναι απόλυτος, καθώς το μεγάλο του «όπλο» θα είναι η ψυχολογία που θα διαμορφώσει στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα