Επενδύει στον Αναστασίου ο Παναθηναϊκός!

Όπως το είπε, έτσι θα συμβεί… Ο Γιάννης Αναστασίου, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την επόμενη περίοδο, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο μέσα στον Φλεβάρη.

Η πρώτη επαφή μεταξύ του Γιάννη Αναστασίου και του Γιάννη Αλαφούζου αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, μετά τη διεξαγωγή της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί, το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

Οι σχέσεις του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή με τον Παναθηναϊκό, πέρασαν ένα διάστημα κρίσης, όταν στο ξεκίνημα της περιόδου η διοίκηση αναζητούσε τους υπαίτιους για την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα στο γήπεδο, με συνέπεια δύο αποκλεισμούς στην Ευρώπη και την απώλεια αρκετών βαθμών στο πρωτάθλημα. Στην πορεία κρίθηκε… ένοχος ο τότε Τεχνικός Διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του, προσθέτοντας παράλληλα, αρκετούς πόντους στον Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο είχε έρθει σε ρήξη, λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και στην οργάνωση σε μεταγραφικό επίπεδο.

Η διοίκηση επέλεξε… Αναστασίου και σε λίγες μέρες θα σπεύσει να «κλείσει» νέα συμφωνία μαζί του, για την επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία θα επικυρωθεί με την υπογραφή των νέων συμβολαίων μέσα στον Φλεβάρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα