«Πρώτοι και τώρα και στο τέλος…»!

Μία νίκη από τον… άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα απέχει η ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε σημαντική την πρωτιά στο πρώτο μισό της σεζόν, όχι όμως το ίδιο σημαντική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είναι ικανοποιητικό να εξαρτάται από εμάς το να είμαστε στην πρώτη θέση. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι ένας τιμητικός τίτλος. Αλλά το σημαντικότερο είναι στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και θα είναι μια μεγάλη χαρά, αλλά δεν θα είναι κάτι σημαντικό. Κάνουμε μια καλή σεζόν ως τώρα, μακάρι να κερδίσουμε και να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρώτου γύρου και στο τέλος της σεζόν» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός κόουτς της Ένωσης και συμπλήρωσε: «Το μυστικό είναι η δουλειά. Δεν βάζω μόνο 11 παίκτες. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά. Ένας παίκτης που είναι επιπέδου 6 προσπαθώ να τον κάνω του 8, του 8 να τον κάνω 10. Πραγματικά το κλειδί είναι η ευγένεια και η ταπεινότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας.

Ένας προπονητής θα είναι πάντα άδικος για κάποιους. Πρέπει να επιλέξει τους παίκτες που θα παίξουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής προς τους παίκτες. Το ίδιο και αυτοί. Όλοι όσοι μπαίνουν είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν. Προσπαθώ να μάθω πάρα πολλά πράγματα από τους προπονητές, έμαθα πολλά από τον Λουίς Αραγονές, ένας προπονητής που προσπαθούσε να έχει με όλους τους παίκτες την καλύτερη σχέση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα