Πρώτο βήμα για το Μουντιάλ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Εθνική μας ομάδα. Στόχος στον προκριματικό όμιλο ήταν η δεύτερη θέση, καθώς το Βέλγιο ήταν δύσκολο να εκτοπιστεί από την κορυφή (αν και όσο έμενε το 0-1 στις Βρυξέλλες είχαμε τύχη) και αφού καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τα μπαράζ, ήταν αναμενόμενο να βρούμε μπροστά μας μία καλή ομάδα.

Η Κροατία του Μάντζουκιτς, του Ράκιτιτς και του Μόντριτζ έχει τρεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά μέχρι εκεί. Με καλή και… βραχώδη συμπεριφορά στη μεσαία γραμμή και με τους Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο δυναμικούς ως συνήθως στο κέντρο της άμυνας, η Εθνική μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα και να έρθει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή έτοιμη για την πανηγυρική πρόκριση.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει Καρνέζη, Σωκράτη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Τοροσίδη, Ζέκα, Τζιόλη, Μπακασέτα, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο και Μήτρογλου. Σε περίπτωση που ο Τοροσίδης δεν είναι 100% έτοιμος θα παίξει ο Ρέτσος, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Σταφυλίδης αντί του Χριστοδουλόπουλου και ο Ταχτσίδης αντί του Τζιόλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα