Πυρά Κακλαμάνη κατά Ασημακοπούλου για τις «φαβέλες»

Βολές κατά της Άννας Ασημακοπούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τη δήλωσή της για «φαβέλες» στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star.

Συγκεκριμένα, κατά την εκπομπή η κ. Ασημακοπούλου τόνισε ότι “αν δεν είχαμε πάρει αυτή την κατεύθυνση, οι εικόνες κρίσης που θα βλέπαμε σήμερα θα ήταν πάρα πολύ χειρότερες. Τις φαβέλες στη Βραζιλία δεν τις ξέρετε”.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος με σημερινές του δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό του Νίκου Χατζηνικολάου, Real Fm, χαρακτήρισε ατυχή τη δήλωσή της αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το αν εκπροσωπούσε εκείνη την ώρα το σύνολο των βουλευτών της Ν.Δ.

«Ναι μεν η κ. Ασημακοπούλου, έχει και τον τίτλο δεν της τον αμφισβητεί κανείς, της εκπροσώπου του κόμματος, αλλά καλό είναι όταν μιλά για φαβέλες να έχει φροντίσει να ρωτήσει τους συναδέλφους της εάν έχουμε τουλάχιστον κατά πλειοψηφία την ίδια άποψη κι αν μπορεί να το λέει ως θέση του κόμματος», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, προσθέτοντας ότι «η θέση του κόμματος και εν πάση περιπτώσει της πλειοψηφίας των βουλευτών και σίγουρα η προσωπική μου άποψη είναι ότι ήταν ατυχής η έκφραση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα