Πυρά Τσιτσαρίτο κατά Φαν Γκάαλ

Πυρά εναντίον του πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, εκτόξευσε ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός, Χαβιέρ Ερνάνες Τσιτσαρίτο, ο οποίος… βγάζει μάτια με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής παίκτης πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, καθώς σε 21 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις με τον γερμανικό σύλλογο, μετρά 18 γκολ και δύο ασίστ, όσα δεν έχουν καταφέρει και οι επιθετικοί (Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Πάουελ) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνολικά.

Όπως δήλωσε ο Τσιτσαρίτο, το καλοκαίρι ο Λουίς Φαν Γκάαλ του είπε πως έχει 1% πιθανότητες να αγωνιστεί στην ομάδα, οπότε αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο Ολλανδός έδιωξε όλους τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» και δαπάνησε περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ σε δύο χρόνια, για να βγει τέταρτος στην Premier League και να αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων στο Champions League.

«Μίλησα με τον Φαν Γκάαλ και μου είπε πως έχω 1% πιθανότητες να αγωνιστώ στη θέση μου. Έτσι αποφάσισα να πάω στη Λεβερκούζεν. Ένιωσα όμορφα από την πρώτη στιγμή. Αισθάνθηκα σημαντικός, όχι μόνο για τα γκολ μου, αλλά και για το γεγονός πως με υπολόγιζαν για βασικό και αυτό έχει μεγάλη σημασία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός παίκτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα