Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς στη Κωνσταντινούπολη

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στις 17:30, τοπική ώρα, κοντά σε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, με δύο ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το cnnturk.com, στο επίκεντρο βρέθηκε ένα λευκό αυτοκίνητο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που βρισκόταν έξω, αλλά και ένας υπάλληλος Πανεπιστημίου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή.

Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο όχημα που εμπλέκεται στην υπόθεση και πλέον όλα δείχνουν πως πρόκειται για “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” ανθρώπων που ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που τραυματίστηκε ονομάζεται Osman Yilmaz, ενώ ο υπάλληλος του Πανεπιστημίου λέγεται Cavit Kadık.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως για λίγη ώρα δεν είχαν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης και συγκεκριμένα εάν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία.

Πλέον, ωστόσο, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταφέρουν πληροφόρηση από τις τουρκικές Αρχές και τονίζουν πως το περιστατικό αυτό μοιάζει με ένα μεμονωμένο έγκλημα και δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα