Πυροβολισμοί μπροστά από την Τροχαία Αθηνών – Καταδίωξη δραπέτη από αστυνομικούς

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το κτήριο της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών στην οδό Δεληγιάννη.

Δύο κρατούμενοι, τους οποίους μετέφεραν με συμβατικό Ι.Χ. της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη κίνηση που υπήρχε εκείνη την ώρα και να διαφύγουν. Άγνωστο πως -αν και με φορούσαν χειροπέδες- άνοιξαν την πόρτα και άρχισαν να τρέχουν ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ο πρώτος πρόλαβε να κάνει μόλις λίγα μέτρα πριν ακινητοποιηθεί.

Με τον δεύτερο όμως υπήρξε ανθρωποκυνηγητό, με τον αστυνομικό της Ασφάλειας να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό τουλάχιστον 5 φορές, τρέχοντας πίσω από τον κακοποιού που προσπαθούσε να διαφύγει. Στο σημείο μπροστά από το κτίριο της Τροχαίας Αθηνών υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, ενώ αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και τον δεύτερο κρατούμενο κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην οδό Ψαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος συνελήφθη μαζί με έναν ομοεθνή του στις 9 Ιανουαρίου 2018, κατηγορούμενοι για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα