Πυρ και μανία η Σκορδά: Ποια συνέντευξη τραγουδιστή φώναζε να διακόψουν αμέσως (βίντεο)

Είναι από τις λίγες φορές που η Φαίη Σκορδά τοποθετείται δημόσια και απαιτεί από το κοντρόλ να σταματήσουν την προβολή της συνέντευξης ενός καλλιτέχνη. Οι δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα την εξόργισαν σε απίστευτο βαθμό. Ο τραγουδιστής καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ξάφνιασε με τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους.

«Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παι…ει ο γιος μου», δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας προκαλώντας την οργή της παρουσιάστριας και όχι μόνο.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα …έσφαξε με το βαμβάκι τον Βασίλη Τερλέγκα: «Άλαλα τα χείλη των ευσεβών! Τι να πεις τώρα; Στη ζωή όλα είναι θέμα παιδείας και μόρφωσης».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα