Πυρ και μανία με τον Γρηγόρη ο Ρέμος-Tι συνέβη

Μία ιδιαίτερη φιλία συνδέει εδώ και πολλά χρόνια τον Αντώνη Ρέμο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για αυτό και ο παρουσιαστής ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να δώσει το παρών του στην αφιερωματική εκπομπή που ετοίμασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον τραγουδιστή.

Ο Γρηγόρης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης  στο πλατό του «Στην υγειά μας» που θα προβληθεί το Πάσχα, και για αρκετή ώρα όλα κυλούσαν μία χαρά. Ώσπου κάποια χρονική στιγμή, και πριν ολοκληρωθεί το γύρισμα της εκπομπής, όσοι ήταν παρόντες είδαν έκπληκτοι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σηκώνεται και να φεύγει, που κρίνοντας από τους μορφασμούς την τελευταία μία ώρα της παραμονής του, έδειχνε κάτι να τον ενοχλεί, να μην του αρέσει.

Όπως σχολιάστηκε από κάποιους, το ότι καθυστερούσαν πολύ τα γυρίσματα λόγω του ότι ο Αντώνης Ρέμος διέκοπτε συνεχώς, θέλοντας να είναι όλα στην εντέλεια, προκάλεσε την αντίδραση αυτή του φίλου του που τα μάζεψε και έφυγε.

Σύμφωνα με τους ψίθυρους που κυκλοφόρησαν από στόμα σε στόμα, μόλις ο τραγουδιστής αντιλήφθηκε την κίνηση του Γρηγόρη, νευρίασε αρκετά, αφού δεν του είπε ούτε καληνύχτα. Μάλιστα όπως τον άκουσαν να σχολιάζει, ήταν και κάπως προσβλητικό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα