Πυρ κατά… πάντων!

Ολομέτωπη επίθεση σε όλους όσοι εμπλέκονται στον υποβιβασμό της ΠΑΕ Ηρακλής εξαπέλυσε το μεσημέρι της Τρίτης (11/7) το ιδρυτικό σωματείο των «κυανόλευκων».

Από τα βέλη του ερασιτέχνη δεν ξεφεύγει ούτε ο Λεβαδειακός, ούτε η Σούπερ Λιγκ, ούτε το διαιτητικό δικαστήριο, ούτε ο υφυπουργός αθλητισμού, αλλά ούτε και η κυβέρνηση, στην οποία τα μέλη του Σαλονικιού συλλόγου υπενθυμίζουν ότι «σε λίγο καιρό έρχονται εκλογές και εκεί θα πάρετε αυτό που σας αναλογεί…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εκεί που σταματά η λογική, η ηθική και η νομοθεσία αρχίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σε αυτό τον θαυμαστό κόσμο και σε αυτό τον οργασμό που βιώνει ο Έλληνας φίλαθλος αλλά και ο οπαδός πηγαίνοντας να παρακολουθήσει το υπερθέαμα της Super League και η προσέλευση κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε… προηγούμενο. Σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης και έχει παράγοντες που πραγματικά αποτελούν στολίδι του Αθλητισμού.

Σε αυτόν τον θαυμαστό οικονομικά κόσμο όπου καμία ομάδα δεν αντιμετωπίζει ή αντιμετώπισε προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν όπου καμία δεν χρωστούσε ΠΟΤΕ και όπου όλα κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Στο πρωτάθλημα όπου η βία δεν έχει καμία θέση και οι οικογένειες παρακολουθούν με ασφάλεια έναν αγώνα και ο τελικός κυπέλλου πρέπει να είναι το διαφημιστικό υλικό για του χρόνου. Όπου η ισονομία είναι το σύνθημα του Πρωταθλήματος αυτού, όπου όλοι τρέχουν με τις ίδιες δυνατότητες από την αρχή, δεν υπάρχουν παρεμβάσεις και δεν υπάρχουν ούτε παράνομες πράξεις, ούτε στοιχηματισμός αγώνων, ούτε επισκέψεις για υπενθύμιση ή συμμόρφωση παραγόντων.

Σε αυτό λοιπόν τον κόσμο ζούμε και εμείς οι… παράνομοι με την ονομασία Ηρακλής. Παράνομοι γιατί εσείς είστε ηθικοί, είστε παραδείγματα προς μίμηση και εμείς είμαστε οι ανήθικοι και παράδειγμα προς… αποφυγή. Να θυμάστε μόνο ένα πράγμα ότι το ποίοι είμαστε και το ποίοι είστε το γράφουν μόλις 93.000 σελίδες την πρώτη φορά και άλλες 15.000 την δεύτερη!

Επίσης θα είχε αξία το ποίοι είστε εάν η ανταπόδοση του κόσμου ήταν η ανάλογη που προαναφέραμε πιο πάνω, αλλά και από τις θέσεις της ΟΥΕΦΑ ως προς την εγκυρότητα του Ελληνικού Πρωταθλήματος «δεύτερη στην Ευρώπη» και σύντομα αιώνιοι πρωταθλητές όπου θα είναι ένας τίτλος τιμής για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Επίσης φαίνεται το έργο σας από τις πρόσφατες δηλώσεις των στελεχών της ΟΥΕΦΑ όπου προτείνουν να μπει μπροστάρης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου το Ελληνικό αλλά μη συμμετέχοντας σε αυτό… GREXIT!

Σε αυτόν λοιπόν το θαυμαστό κόσμο η μόνη ομάδα που έχει πέσει τρείς φορές παρανόμως παγκοσμίως είναι ο Ηρακλής. Και στον θαυμαστό αυτό κόσμο έχει σωθεί παρανόμως παγκοσμίως τέσσερις φορές ο Λεβαδειακός!

Θα αποδεχθούμε τον φόρο τιμής μιας και το έργο το έχουμε ξαναζήσει. Απλά να τους υπενθυμίσουμε ότι δε βρέχει αλλά τους φτύνουν.

Τελικά ένα είναι σίγουρο, ότι ενοχλούμε πολύ και αποτελούμε το μοναδικό πρόβλημα αυτού του συστήματος. Όμως τους υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. ΓΙΑΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

ΥΓ. Τελικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτό όπου όλες οι ομάδες πέφτουν εκτός του Λεβαδειακού!

ΥΓ2. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πολιτικούς της Βορείου Ελλάδος και των Αθλητικών Φορέων της πόλης για την καταλύτικη παρέμβαση τους για την τήρηση των νόμων και των κανονισμών!

ΥΓ3. Ευχαριστούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Υφυπουργό Αθλητισμού και το αξιότιμο Δικαστήριο της ΕΠΟ… το δίκαιο έλαμψε και πάλι… και πλέον το παραμύθι έλαβε τέλος… Όμως σε λίγο καιρό να θυμάστε έρχονται εκλογές και εκεί θα πάρετε αυτό που σας αναλογεί… ΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα