Πυρ ομαδόν από Λεβέντη και Γεωργιάδη κατά Μεγαλοοικονόμου

Νέα επίθεση κατά της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, η οποία προσχώρησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων ότι «το ηθικό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα σου κι έχεις εκλεγεί με λίστα να παραδίδεις την έδρα», αναφερόμενος στην αποχώρηση της κ. Μεγαλοοικονόμου από το κόμμα του.

«Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος», τόνισε ο κ. Λεβέντης, και πρόσθεσε: «Εγώ την έβαλα στην Βουλή βάζοντάς την πρώτη στη λίστα. Την έβαλα ως πατριώτισσα της μητέρας μου από τα Κύθηρα. Από κει παρασύρθηκα και θεώρησα ότι θα είναι πιστή, αφοσιωμένη και τίμια. Δεν την ήξερα από πιο παλιά. Στο γραφείο μου ήρθε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δεν ήταν πολιτικοί οι λόγοι. Άλλαξε όταν έβαλα αντιπρόεδρο τον Μάριο».

Επιπλέον, ο Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Πίστευα πως η Δεξιά διδάσκει αποστασία, αλλά βλέπω πως και ο Τσίπρας είναι ξεφτέρι».

Για την μεταγραφή της Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και ο Μάριος Γεωργιάδης, θετός υιός του κ. Λεβέντη και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων: «Με τη συμπεριφορά της δείχνει ότι δεν ήταν κοντά στο κόμμα. Όταν ήρθε στο κόμμα, ήρθε με τη φιλοσοφία ότι είναι κοντά στο κέντρο και έλεγε ότι ήθελε να πάει με ένα κόμμα καθαρό. Τώρα πάει σε ένα κόμμα που έχει καταστρέψει τους εργαζομένους».
Σχολιάζοντας ο κ. Γεωργιάδης το αφήγημα της κυβέρνησης τόνισε ότι «δεν υπάρχει “καθαρή” έξοδος» ενώ μιλώντας για την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή τη Δευτέρα είπε ότι «αρχίζει να προετοιμάζει το λαό για όλα αυτά που έρχονται, το νέο Μνημόνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα