Πωλίνα Τριγωνίδου: Αποκαλύπτει αν έκανε σεξ στο Survival

Η Πωλίνα Τριγωνίδου έχει βγει από το Survival εδώ και 15 μέρες και πλέον κοιτάζει μπροστά με όνειρα και στόχους. Ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα που την πίκραναν και είδε πως είναι η άλλη όψη του νομίσματος όταν γίνεσαι ξαφνικά δημόσιο πρόσωπο. Για πρώτη φορά το πανέμορφο μελαχρινό κορίτσι από την Θεσσαλονίκη δίνει απαντήσεις στο Newspistol και ξεκαθαρίζει για το αν υπήρξε ερωτική έλξη με συμπαίχτη της όπως γράφτηκε..

Τι σε έκανε Πωλίνα να δεχτείς την πρόταση του Survival ;

«Δέχτηκα να συμμετάσχω στο παιχνίδι επιβίωσης του Ε γιατί ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία πιστεύοντας ότι θα γίνω πιο δυνατή σαν άνθρωπος και θα γνωρίσω και αλλες πτυχες του εαυτού μου. Ταυτόχρονα ήθελα να ξεφύγω από την καθημερινότητα μου και να αλλάξω παραστάσεις».

Σε πείραξε κάτι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που σε έφερε εκτός εαυτού ώστε να εγκαταλείψεις τα πάντα και να φύγεις;

«Πέρασα Μαγικές στιγμές στο παιχνίδι..Σίγουρα υπήρχαν στιγμές έντασης και κάποιους ανθρώπους μπορεί να ήρθα σε ρήξη. Είναι λογικό όμως γιατί αυτό συμβαίνει σε όλους εφόσον μιλάμε για ένα παιχνίδι. Παρόλα αυτά το πάθος της αγωνιστικότητας και η στήριξη των συμπαικτών μου με έκαναν να ξεχάσω κάθε αρνητική στιγμή και να συνεχίσω στο παιχνίδι. Πλεον δεν νιώθω αρνητικά συναισθήματα για κανέναν και έχω κρατήσει μόνο τα θετικά».

Γράφτηκε κάποια στιγμή οτι υπήρχε φλέρτ μεταξύ εσού και ενός εκ των αδερφών Ντρούλιας. Φαντάζομαι το γνωρίζεις αυτό. Τι ισχύει;

«Σε κάποια περίπτωση δεν υπήρχε κάτι ερωτικό με κανέναν παίχτη από το παιχνίδι.Ο Ηλίας Δρούλιας,ο Τάσος Μπερδέσης και ο Γιώργος Μανίκας είναι τα παιδιά που δέθηκα πιο πολύ στο παιχνίδι..Είναι πολύ καλά και αληθινά παιδιά..Ταιριάξαμε σαν χαρακτήρες και είχαμε πολλά κοινά στην καθημερινότητα μας και εκτός παιχνιδιού έτσι δεθήκαμε. Στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε φιλαράκια και τίποτα παραπάνω».

Τι όνειρα έχεις τώρα; Τι θές να κάνεις;

«Τα όνειρα μου είναι πολλά και διαφορα σίγουρα ο δρόμος είναι μεγάλος..Έχω αρκετές προτάσεις όσο αναφορά την δουλειά μου(ραδιόφωνο) αλλά έχουν προκύψει και κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις..Σίγουρα ξεκινάει μια νέα καριέρα για εμένα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα