Πωλητήριο σε Κάτσε ο ΠΑΟΚ

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε το όνομα του Έργκους Κάτσε, κάτι που σημαίνει ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του διεθνούς Αλβανού ενόψει των αγώνων με τη Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο 23χρονος χαφ αγωνίστηκε στο Euro της Γαλλίας και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κυρίως ιταλικών ομάδων. Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ κυμαίνονται στο ένα με ενάμισι εκατ. ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ήδη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου.

Στη λίστα προστέθηκε το όνομα του Βαρέλα, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Όπως έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά έναν επιθετικό που θα αποκτηθεί στη λογική να υπάρχει μια καλή και ποιοτική λύση πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη και θα συνεχίσει να τον ψάχνει με υπομονή. Δύσκολα όμως θα καταφέρει η διοίκηση να τον αποκτήσει εντός των προθεσμιών, ώστε να τον δηλώσει ως ένθετο στην ευρωπαϊκή της λίστα.

Η περίπτωση που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα είναι του 34χρονου, Ρόμπερτ Βίτεκ, που δεν θα συνεχίσει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου αγωνίστηκε από το 2013 και μετά. Την περυσινή σεζόν έκανε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ και πέντε ασίστ, πέντε στο Κύπελλο με ένα γκολ και πέντε στα προκριματικά του Europa League με επτά γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα