Πωλητήριο σε Φάμπρεγκας η Μπαρτσελόνα!

Η απώλεια και του πρωταθλήματος είχε ως αποτέλεσμα αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, στην οποία αποφασίστηκαν άμεσα μεγάλες αλλαγές, προκειμένου να επιστρέψει στους τίτλους και να ξεπεραστεί η κρίση.

Στην Καταλονία επικρατεί αναβρασμός σχετικά με το μέλλον της ομάδας, καθώς η φετινή σεζόν θεωρείται ως μία από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων. Σε πρώτη φάση, θεωρείται σίγουρη η απομάκρυνση του Τάτα Μαρτίνο από την τεχνική ηγεσία. Πιθανότερος αντικαταστάτης του προβάλλει ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε δημοσίως ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Θέλτα.

Αλλαγές αναμένονται και στο ρόστερ. Ήδη έχουν ανακοινώσει ότι αποχωρούν οι Βίκτορ Βαλντές και Κάρλες Πουγιόλ, οι οποίοι αποτελούσαν για πολλά χρόνια τους θεμέλιους λίθους της αμυντικής διάταξης των «μπλαουγκράνα». Η διοίκηση, όμως, δεν θα περιοριστεί στα παραπάνω. Έχει ήδη καταρτιστεί μία λίστα με παίκτες που θα παραχωρηθούν το καλοκαίρι, ώστε να δημιουργηθεί το μπάτζετ για την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Τσεσκ Φάμπρεγκας, τον οποίο οι Καταλανοί κοστολογούν με 40 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» έχουν ήδη επιλέξει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από τον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους.

Στην ίδια λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Χαβιέρ Μασεράνο, Σονγκ, Πέτερ, Αλέξις, Τέλο και Άλβες. Τις αλλαγές προανήγγελλε αμέσως μετά την απώλεια του τίτλου ο πρόεδρος της ομάδας, Γιοσέζ Μπαρτομέου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα ήρθε η ώρα για τις μεγάλες αλλαγές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα