Πωλητήριο στην έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον, μετά το διαζύγιο με τον Θερού

Δεν πέρασαν καλά – καλά δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του περιοδικού Architectural Digest, στο οποίο η Τζένιφερ Άνιστον παρουσίασε την ανακαινισμένη έπαυλη της.

Στο εξώφυλλο της έκδοσης η Άνιστον ποζάρει πουλώντας το αμερικανικό όνειρο της ενώ στη συνένετυξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες του σπιτιού στο Bel Air του Λος Άντζελες η Άνιστον μιλάει για το πώς «αυτό το σπίτι έχει κάτι από την ίδια αλλά και τον σύζυγο της Τζάστιν Θερού». Ωστόσο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τεύχους μέχρι σήμερα η σέξι πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγος της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly η έπαυλη του πρώην ζευγαριού είναι προς πώληση.

«Αγόρασε το οίκημα, το ανακαίνισε και θα το πουλήσει για να βγάλει κέρδος. Αυτό κάνει η Τζεν» αναφέρει ανώνυμη πηγή στο περιοδικό. «Η έπαυλη θεωρείται ένα από τα πλέον όμορφο σπίτια στο Λος Άντζελες και η ενασχόληση της Άνιστον με τη διακόσμηση και το ύφος του σπιτιού το κάνει ακόμη πιο δημοφιλές» εκτιμάει ο συντάκτης του ρεπορτάζ.

Η Άνιστον αγόρασε το σπίτι το 2011 και μόλις τώρα το εμφάνισε στο περιοδικό. Ως ειρωνεία ο Θερού δεν εμφανίζεται καθόλου στις φωτογραφίες του περιοδικού εκτός από μια. Σε αυτή περπατάει αποχωρώντας από το σπίτι που κάποτε ήταν και δικό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα