Πωλητήριο στη Νίκη Βόλου από Πάτση!

«Βόμβα μεγατόνων» έσκασε στην ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας και την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών!

Ο παράγοντας της θεσσαλικής ομάδας έθεσε ως τιμή εκκίνησης τις 600 χιλιάδες ευρώ και έδωσε διορία 30 ημερών στους επίδοξους ιδιοκτήτες, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου:

«Τα πράγματα έχουν φθάσει σε ένα οριακό σημείο, αδιέξοδο. Είναι στενάχωρο να φτάνω σε αυτό σημείο. Όμως στη ζωή τα πράγματα έτσι έρχονται και πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις. Φθάσαμε σε μια κατάσταση νοσηρή. Κανείς δεν χαίρεται αυτό το δημιούργημα, αυτή την εξέλιξη, αυτή την πορεία. Έτσι κι εγώ, μετά από πολλή σκέψη κι αξιολογώντας όσα συνέβησαν πήρα κάποιες αποφάσεις. Αυτές είναι ότι θα πρέπει να αποχωρήσω από τη Νίκη Βόλου αλλά όχι από τον Βόλο. Είναι μια καταπληκτική πόλη που μου έχει πάρα πολλά.

Η επιχείρηση ανήκει σε εμένα. Οι ομάδες όμως ανήκουν στον λαό τους, όχι στον πρόεδρο. Όταν μιλάω για ποια είναι μεγάλη ομάδα και ή δυναμική φαίνεται στα καλυμμένα καθίσματα, αυτό είναι μια πραγματικότητα, πάρα πολλοί δεν θέλουν να την αποδεχθούν. Ο κάθε κόσμος αποφασίζει για την τύχη και την πορεία της ομάδος, ο κόσμος δείχνει την πορεία. Με το να πας στο γήπεδο, δεν υποστηρίζεις τον Πάτση, αλλά υποστηρίζεις την ομάδα σου. Είχα πει στον κόσμο ότι έχουμε δύο επιλογές: ή να υποστηρίξουμε την ομάδα ή αν θέλετε από τώρα να την ρίξουμε από τώρα, να απαλλαγούμε όλοι μας από όλα, κι εγώ από τα χρέη των παρελθόντων ετών και εσείς από το άγχος που δεν πάει καλά η ομάδα. Έχουμε μια μερίδα κόσμου που είναι σφοδρότατα δυσαρεστημένη από την ομάδα και τη δική μου διαχείριση, έχουμε μια μερίδα που αποστρέφει το πρόσωπό της από την ομάδα. Είναι δεδομένο ότι με αυτές τις συνθήκες τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει. Δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε κατάσταση αντιδικίας με τον οποιονδήποτε.

Όταν έχεις ένα περιουσιακό στοιχείο, δεν το χαρίζεις. Η Νίκη Βόλου πλέον είναι επιχείρηση. Δημιουργήσαμε την ΠΑΕ. Έχουμε μία ΠΑΕ που είναι στο 80% πλήρης εγγράφων, έχει βιβλία ενώ δεν παρέλαβα με ισολογισμούς, έξοδα, έσοδα, έχει τακτοποιημένο μεγάλο μέρος των οφειλών τους και ρυθμισμένο, πληρώνει τις μηνιαίες τις υποχρεώσεις κανονικά. Έχουμε μια ΠΑΕ στη Super League που σαν επιχείρηση λειτουργεί. Όταν κάναμε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τον Δεκέμβριο του 2013 είχε γίνει αξιόλογη μετοχών για 2 εκατομμύρια ευρώ, αυτά στη Football League και χωρίς να έχουν ρυθμιστεί τα οικονομικά. Τώρα η ΠΑΕ είναι στη Super League. Προσφέρω το σύνολο των μετοχών μου έναντι 600.000 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται, να στείλει έγγραφη επιστολή στην ΠΑΕ με τα στοιχεία του και εγγυητική επιστολή 600.000 ευρώ. Υπάρχει μία καταληκτική ημερομηνία 30 ημερών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα