Πω-πω γκολάρες ο Βέλλιος και ο Σταφυλίδης! (Video)

Δύο εκπρόσωποί μας στο εξωτερικό πέτυχαν γκολάρες και διαφήμισαν το ποδόσφαιρό μας αυτό το σαββατοκύριακο και το κυριότερο έδειξαν ότι η Εθνική μας ομάδα διαθέτει εξαιρετικές εφεδρικές λύσεις.

Ο νεαρός Κώστας Σταφυλίδης οδήγησε την Άουγκσμπουρργκ σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης με 1-2, χάρη στο γκολ που έβαλε με εκτέλεση φάουλ στο 73’ το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τη δεύτερη αγωνιστική της Μπουντσεσλίγκα. Ο αριστεροπόδαρος Έλληνας αμυντικός εκμεταλλεύτηκε το ότι ο αντίπαλος πορτιέρο έστησε το τοίχος νομίζοντας πως θα εκτελέσει… δεξιοπόδαρος και με λάκτισμα στο «γάμα» τον άφησε «άγαλμα».

Ο Απόστολος Βέλλιος από την πλευρά του έπιασε ένα «γεμάτο» σουτ έξω από την περιοχή στο ματς με την Άστον Βίλα και άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα ματς που έληξε τελικά ισόπαλο 2-2. Οι δύο ομάδες είναι εκ των θεωρητικών φαβορί για την άνοδο στην Premier League, αλλά μέχρι στιγμής έχουν χάσει αρκετούς βαθμούς, με αποτέλεσμα η Φόρεστ να είναι 10η και η Άστον Βίλα στη 17η θέση.

Εδώ το γκολ του Σταφυλίδη:

 

Εδώ το γκολ του Βέλλιου (στο 1:00 του video):

https://www.youtube.com/watch?v=pDqQgSeU-2s

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα