Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης – ΝΔ για την υπόθεση Καμμένου

Εκτός ελέγχου είναι ο «πόλεμος» κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας  για τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με ισοβίτη για συγκεκριμένη υπόθεση των ναρκωτικών. Η ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη ενόψει και της αναμέτρησης που αναμένεται τη Δευτέρα στη Βουλή, όπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, απαντώντας σε ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΝΔ: Σκανδαλώδης η συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημερών, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει.

Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής.

Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή».

Κυβέρνηση: επιλογή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων

Μύδρους κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου δίνοντας συνέχεια στη σκληρή κόντρα με το κόμμα της Πειραιώς , αναφορικά με την υπόθεση του Noor1 και τις καταγγελίες για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι λειτουργεί σαν εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων.

Όπως σημειώνει «η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα