«Πόλεμος» της «Βασίλισσας» με τους «Κόκκινους Διάβολους»!

Οι Ισπανοί παρουσιάζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να τα δίνει όλα για την απόκτησή του. Οι Άγγλοι παρουσιάζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τα δίνει όλα, προκειμένου να τον κρατήσει. Ποια είναι η αλήθεια για το σίριαλ του Νταβίντ Ντε Χέα;

Όπως πάντα, η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. Η «Βασίλισσα» του ισπανικού ποδοσφαίρου όντως ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα. Πράγματι είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακριβά, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ωστόσο, δεν είναι πρόθυμη να ξεπεράσει ορισμένα όρια, τα οποία απαιτεί, ώστε να ενδώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από την πλευρά τους παίζουν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Εμφανίζονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον Ντε Χέα στο δυναμικό της ομάδας τους, όταν στο παρασκήνιο έχουν προτείνει την ανταλλαγή του Ισπανού πορτιέρο με τον Γκάρεθ Μπέιλ! Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ υπάρχει διαρροή στον αγγλικό Τύπο περί νέας πρότασης ανανέωσης στον Ντε Χέα, με απολαβές που ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ την εβδομάδα!

Σε κάθε περίπτωση, το σίριαλ με τον Νταβίντ Ντε Χέα μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να έχει πολλές συνέχειες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα