Πόποβιτς: “Παθολογικός ψεύτης ο Τραμπ, ανίκανος νοητικά να κυβερνήσει”

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΒΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Απίστευτο ξέσπασμα του κορυφαίου εν ενεργεία προπονητή μπάσκετ των ΗΠΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς, κατά του «πλανητάρχη», Ντόναλτ Τραμπ.

Ο κόουτς των San Antonio Spurs, πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ και τρεις φορές κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της χώρας του «παθολογικό ψεύτη» και «ανίκανο νοητικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά» να κυβερνήσει. Ο λόγος του Πόποβιτς έχει μεγάλο αντίκρισμα στις ΗΠΑ, καθώς θεωρείται νούμερο ένα ατακαδόρος. Γενικά, η αθλητική κοινωνία της χώρας – κυρίως αυτή του μπάσκετ και του αμερικανικού ποδοσφαίρου – εκφράζεται διαρκώς κατά του Τραμπ. Διαβάστε τα λόγια του Πόποβιτς:

«Έχω μείνει έκπληκτος και έχω απογοητευτεί τόσες φορές από όσα έχει πει και το πώς κυβερνά τη χώρα ο συγκεκριμένος πρόεδρος, που μοιάζει με μια διαδικασία δίχως τέλος. Όμως όσα είπε αυτή τη φορά για τις οικογένειες που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα και τα ψέματά του πως ο Ομπάμα και ο Μπους δεν επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους είναι κάτι για το οποίο δεν έχω λόγια. Αυτός ο άνθρωπος στο οβάλ γραφείο είναι ένας δειλός χωρίς ψυχή που νομίζει πως μπορεί να γίνει μεγάλος μειώνοντας τους άλλους. Το έχει κάνει συνήθη πρακτική πλέον, αλλά το να εκμεταλλεύεται αυτή την περίσταση για κάτι τέτοιο τον φέρνει ακόμη πιο χαμηλά στα μάτια μου. Έχουμε έναν παθολογικό ψεύτη στο Λευκό Οίκο, ανίκανο νοητικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά να κυβερνήσει και το ξέρει αυτό όλος ο κόσμος, ειδικά αυτοί που τον περιτριγυρίζουν. Αυτοί που συνεργάζονται μαζί του θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί γνωρίζουν καλύτερα από όλους πόσο ακατάλληλος είναι και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν να μην κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Η ντροπή είναι πάνω από όλα δική τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα