«Πόρτα» από τον Δήμαρχο Σκιάθου «έφαγε» ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μια έντονη φημολογία κάνει λόγο για αντιπαλότητα μεταξύ του δημάρχου Σκιάθου και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Οι ψίθυροι ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος του νησιού απουσίασε από τη μεγάλη φιέστα που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού του δήμου, για την υποδοχή του μεγάλου νικητή του Survivor.

Με σύσσωμους του κατοίκους του νησιού να τον περιμένουν στο λιμάνι, και όλους τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης να δίνουν το «παρών» τους, ο κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος έλαμψε δια της απουσίας τους και οι «κακές» γλώσσες δεν άργησαν να «οργιάσουν». Σύμφωνα με τα πηγάδια που στήθηκαν την επόμενη μέρα στα καφενεία του νησιού, ο δήμαρχος φέρεται να είχε ενοχληθεί από την αγάπη του κόσμου για τον «Ντάνο» αλλά και την επιθυμία που εκδήλωσε δημόσια ο ίδιος να κατέβει στις επόμενες δημαρχιακές εκλογές, θέλοντας να στηρίξει το νησί του.

«Είναι, όμως, μια κουβέντα που έχουμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί», εξομολογήθηκε ο Γ. Αγγελόπουλος προκαλώντας «απειλητικά» συναισθήματα στον νυν δήμαρχο που έχει και ο ίδιος όμως βοήθησε πολύ με τη σειρά του το νησί. Γι΄ αυτό και όταν του ζητήθηκε να παρευρεθεί στη γιορτή υποδοχής του Σκιαθώτη που ανάδειξε το νησί τους, αρνήθηκε ευγενικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα