«Πόρτα» Μουρίνιο σε Βενγκέρ για Τσεχ!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στην πρόταση του Αρσέν Βενγκέρ για την αγορά του Πέτερ Τσεχ!

Ο Μουρίνιο δεν ξεχνά… Και όταν έρχεται σε αντιπαράθεση με κάποιον, δεν… διαγράφει τη στιγμή. Το κρατάει… μανιάτικο, αν και Πορτογάλος! Η κόντρα μεταξύ του μάνατζερ της Τσέλσι και του Αλσατού συναδέλφου του στην Άρσεναλ είναι γνωστή και έχει πολλά επεισόδια, μέχρι και… παραλίγο ξυλίκι σε πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.

Όπως φαίνεται, ο Βενγκέρ, όντας πιο… δυτικής νοοτροπίας, παραμέρισε την αντιπαράθεση και ζήτησε τον Πέτερ Τσεχ, προτείνοντας τα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ που έχει κοστολογήσει τον Τσέχο ο Μουρίνιο. Ο τελευταίος όμως, έβγαλε από μέσα του το… μεσογειακό ταπεραμέντο του και με πρόφαση το… ανταγωνιστικό κλαμπ, αρνήθηκε την πρόταση των «κανονιέρηδων»!

Σύμφωνα με πηγή μέσα από την ομάδα της Άρσεναλ, τα γεγονότα εξελίχθηκαν ακριβώς με τον τρόπο που σας περιγράψαμε, αναγκάζοντας τους Λονδρέζους του Βενγκέρ να δηλώσουν πως «ο Τσεχ παραμένει ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ στον κόσμο και να μας ενδιαφέρει άμεσα, αλλά μετά την απάντηση που μας έδωσε η Τσέλσι, θα είναι χάσιμο χρόνου για μας να επιμείνουμε»!

Η Τσέλσι έχει αποδεχθεί το αίτημα του Πέτερ Τσεχ να αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς ο Μουρίνιο έχει επιλέξει για τη θέση του βασικού τον Βέλγο Τιμπό Κουρτουά. Ωστόσο, με την απάντηση που έδωσε στην πρόταση της Άρσεναλ, θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεσή του. Διότι, εκτός των «κανονιέρηδων», όλες οι μεγάλες ομάδες της Αγγλίας θεωρούνται ανταγωνιστικά κλαμπ για την Τσέλσι.

Ως εκ τούτου, ο Μουρίνιο ωθεί τον Τσέχο γκολκίπερ να φύγει από την Αγγλία και την Premier League, εξετάζοντας πλέον, τις προοπτικές που έχει μακριά από το Νησί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα