Πόρτα-πόρτα για να βρεθεί ο Βαγγέλης

Είκοσι τρεις ημέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τους γονείς και την οικογένειά του να τον αναζητούν με κάθε μέσο.

Νεότερες μαρτυρίες δύο γυναικών, που ισχυρίστηκαν πως συνάντησαν και συνομίλησαν με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στον Πειραιά, έχουν στρέψει τις έρευνες των αρχών, αλλά και του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη, στην ευρύτερη περιοχή.
Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη συγκέντρωσε εχθές Σάββατο περισσότερα από 400 άτομα, οι οποίοι ξεχύθηκαν όλοι στους δρόμους της πόλης αναζητώντας τον Βαγγέλη. Η σχετική προσπάθεια έχει γίνει ευρέως γνωστή από το Facebook και μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του, Ελένη.
Σημειώνεται ότι σημείο συνάντησης ήταν ο Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, χώρισε σε γκρουπ και καθοδήγησε τους εθελοντές παρευρισκόμενους, χωρίς ωστόσο η δράση να προσθέσει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- κάποιο νέο στοιχείο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο 20χρινος Βαγγέλης.

(Με στοιχεία από το imerisia.gr)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα