«Πόρτα» της Ρόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αρνητική τροπή έλαβε η υπόθεση μεταγραφής του Κέβιν Στρούτμαν από τη Ρόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Ιταλοί έκλεισαν την… πόρτα στους «κόκκινους διάβολους», ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολλανδός δεν παραχωρείται!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από τη Ρώμη, ο μάνατζερ της Μάντσεστερ και συμπατριώτης του Στρούτμαν, Λουίς Φαν Γκάαλ, προσέγγισε άμεσα τη διοίκηση της Ρόμα και ρώτησε να μάθει το ποσό που αξιώνει, για την παραχώρηση του διεθνούς μέσου.

Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Οι Ρωμαίοι θεωρούν τον παίκτη βασικό στέλεχος της ενδεκάδας τους και δεν είναι διατεθειμένοι να αποδυναμώσουν το ρόστερ μεσούσης της περιόδου και ενώ διεκδικούν τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, όσο και του Europa League, στο οποίο προκρίθηκαν ως τρίτοι στον όμιλό τους στο Champions League.

Ο διεθνής Ολλανδός δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο στη Ρόμα, η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ενδεχόμενο μεταγραφής του. Προς το παρόν, δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του. Για το καλοκαίρι δεν έχει διευκρινιστεί η στάση τους, αλλά για τον Γενάρη θα πρέπει να αποκλειστεί σε ικανό ποσοστό η πιθανότητα μετακίνησής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα