Πόσες χιλιάδες ευρώ πλήρωσε πρόστιμο ο Λιάγκας στον Μπιμπίλα

Μετά και την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους και ο Σπύρος Μπιμπίλας κινήθηκε δικαστικά κατά του Γιώργου Λιάγκα, μετά και τα υπονοούμενα που άφησε ο παρουσιαστής για ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές προτιμήσεις του ηθοποιού, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας, πλήρωσε ακριβά αυτές τις δηλώσεις του.

Την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας ανήμερα του πάρτι γενέθλιών του, που αν και κάλεσε τον παρουσιαστή εκείνος δεν έδωσε το παρών του. Επ΄αυτού ο ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα τα πόσα χρήματα πλήρωσε ως πρόστιμο ο Γιώργος Λιάγκας  για να του αποσύρει τι μήνυση, αλλά και ότι πήγαν στο ταμείο αλληλεγγύης για τους ηθοποιούς. Και το ποσό αυτό ήταν 27.000 ευρώ.

«Ναι, τον κάλεσα στα γενέθλιά μου. Δεν νιώθω κακία για κανέναν, απλώς πιστεύω γίνονται λάθη, τα οποία διορθώνονται. Μου έχει στείλει μηνύματα, αλλά στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν μου απάντησε. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Ισχύει το ποσό που ακούστηκε. Εγώ δεν είμαι δικομανής, ούτε ήθελα να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Ήθελα να πληρώσει χρήματα που να φανεί ότι με αυτόν τον τρόπο πονάς λίγο, άρα σκέφτεσαι μετά να μην το ξανακάνεις», δήλωσε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα