Πύργος του Άιφελ ο Νταβίντ Λουίς

Στη φύση λένε πως δεν υπάρχει δράση χωρίς αντίδραση, πως είναι νομοτελειακό το ένα να συμπληρώνει το άλλο. Προφανώς, στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρξει πρωταγωνιστής, χωρίς τον… αντι-πρωταγωνιστή.

Στο ματς της Παρί με την Μπαρτσελόνα αυτός που οργίασε ήταν ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές αφού πρώτα πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του δύσμοιρου Νταβίντ Λουίς. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της γαλλικής ομάδας είδε δύο φορές τον Ουρουγουανό επιθετικό να του κάνει πλάκα και να περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να γίνει ο περίγελος του διαδικτύου.

Ο καημένος ο Λουίς που έχει συνηθίσει να πηγαινοέρχεται από τα ψηλά στα χαμηλά (γκολάρα στο Μουντιάλ με την Κολομβία, επτάρα λίγες μέρες αργότερα από τη Γερμανία, ήρωας με την Τσέλσι, αντι-ήρωας με την Μπάρτσα) προερχόταν από τραυματισμό και παρά το ότι ήταν ανέτοιμος αναγκάστηκε να παίξει κόντρα στην κορυφαία τριάδα αποτελούμενη από τους Μέσι,Νεϊμάρ και Σουάρες. Τον εξέθεσε ο προπονητής του και αυτός εξέθεσε την ομάδα του με αποτέλεσμα στο διαδίκτυο να τον παρομοιάζουν με τον Πύργο του Άιφελ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα