Πώς η κόρη του Βουτσά ξεφτίλισε άγρια την Καινούργιου (βίντεο)

Τον προσβλητικό τρόπο που της φέρθηκε η κόρη του Κώστα Βουτσά, η Κατερίνα Καινούργιου δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ στη ζωή της. Η παρουσιάστρια κάθε φορά που μιλάει για το πόσο άσχημα της μίλησε η κόρη του ηθοποιού, φτάνοντάς τη σε σημείο να ξεσπάσει σε κλάματα, δεν κρύβει τη συγκίνησή της αλλά και τον θυμό της. Για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής της, και σχολιάζοντας το άσχημο ύφος της Έφης Μουρίκη σε δημοσιογράφο, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε και  αποκάλυψε το άγνωστο άσχημο συμβάν που της έμεινε χαραγμένο στο μυαλό της. Ήταν στις αρχές της καριέρας της όταν ως ρεπόρτερ της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε για συνεντεύξεις στην πρεμιέρα του θεάτρου που πρωταγωνιστούσε η κόρη του Κώστα Βουτσά.

«Θα μπορούσε να το πει με λίγο διαφορετικό τρόπο. Κι επειδή εδώ όλοι μας έχουμε υπάρξει στο πεζοδρόμιο, δηλαδή στα θέατρα σε πρεμιέρες, εμένα όταν μου έκαναν τέτοιες παρατηρήσεις, ντρεπόμουν και στεναχωριόμουν πάρα πολύ μετά. Μου είχε τύχει να βάλω και τα κλάματα τότε από την κόρη του Κώστα Βουτσά. Το θυμάμαι, ήμουν 19 χρονών, έχω πάει σε παράσταση, δούλευα στην εκπομπή του Γρηγόρη και έχω πάρει οδηγίες από τον τότε αρχισυντάκτη – πωπω τον θυμήθηκα αυτόν τον αρχισυντάκτη και είχα και πολύ κακή σχέση, Παναγία μου – πάω λοιπόν και με προσέβαλε τόσο πολύ» σχολίασε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Δεν θυμάμαι ποια από τις δύο κόρες του κυρίου Βουτσά ήταν και βάζω τα κλάματα και με πιάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας και με παίρνει αγκαλιά και ‘της βάζει ένα χέρι’ και της λέει ‘Καλά δεν ντρέπεσαι; Έχει έρθει το κορίτσι εδώ για την παράσταση, είναι τόσο μικρό, προσπαθεί τόσες ώρες και της μιλάς με τέτοιο τρόπο; Κι από τότε έχω αγαπήσει τον Σπύρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα