Πώς κινδύνεψε να πνιγεί: Η σοκαριστική περιγραφή της Ντορέττας

Ένα ατύχημα, που παραλίγο να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που αν και έχουν περάσει χρόνια, δεν μπορεί να το αποβάλλει με τίποτα από το μυαλό της. Δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πώς πήγε να πνιγεί αλλά και ποιος ήταν ο σωτήρας της.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι που είμαστε διακοπές με την οικογένεια μου κάπου σε ένα ξενοδοχείο, ήμουν μικρή στο δημοτικό. Είμαι σε μια πισίνα και κολυμπάω με το σωσίβιο μου και βάζω το κεφάλι μου μέσα στην πισίνα να δω τον πάτο και μου φεύγει το σωσίβιο από πίσω από τα πόδια και πνίγομαι, βουλιάζω. Δεν ήξερα να κολυμπάω, ήμουν πολύ μικρή.

Κι όπως βουλιάζω και κοιτάω τον ουρανό και πνίγομαι, βλέπω τον πατέρα μου, ο οποίος με έχει πάρει χαμπάρι με την άκρη του ματιού και έχει εκτοξευτεί από εκεί που είναι και έρχεται από πάνω μου προσγειώνεται και με τραβάει μέσα από την πισίνα και με βγάζει έξω σχεδόν αναίσθητη. Αυτή η εικόνα του πατέρα μου κοιτώντας και ψηλά τον ουρανό που ήρθε να με σώσει, έχει χαραχτεί σαν να το έπαθα χτες. Μου έσωσε τη ζωή στην πραγματικότητα ο μπαμπάς μου, θα είχα πνιγεί. Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι γιατί είχα σωσίβιο και δεν ήταν όλοι από πάνω μου μην πνιγώ.» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα