Π. Τατσόπουλος: Φυσικοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι «58»

Φυσικούς συμμάχους του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τους «58» ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και πλέον ανεξάρτητος, Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ακόμα και τον καιρό που ήμουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγα ότι αυτοί (σ.σ. η πρωτοβουλία των «58») είναι οι φυσικοί μας σύμμαχοι» σημείωσε μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM και πρόσθεσε:

«Τώρα, από κει και πέρα, αν έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης (σ.σ. οι «58»), είναι για να ενώσουν το χώρο της Κεντροαριστεράς. Λοιπόν, αν καταφέρουν αυτό, έχουν κάποιο νόημα, διότι δεν βλέπω κάποια άλλη δύναμη που μπορεί να ανασχέσει το λαϊκισμό, αφού βλέπουμε τα δύο κόμματα να πηγαίνουν με χίλια δαιμονοποιώντας το ένα το άλλο και μόνη δύναμη κοινής λογικής μου φαίνεται ότι είναι οι 58, μόνο αν καταφέρουν και συστεγάσουν όλες τις απόψεις της Αριστεράς».

«Φαίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει αυτό ο κ. Κουβέλης. Κάποια μέλη της ΔΗΜΑΡ το καταλαβαίνουν … Να μην περιμένουν, όμως, τον όλεθρο στις ευρωεκλογές για να βάλουν μυαλό» συμπλήρωσε ο κ. Τατσόπουλος, σχολιάζοντας και τη στάση της Δημοκρατικής Αριστέρας έναντι της πρωτοβουλίας των «58».

Ανέφερε ακόμη πως αν αποκτήσει η Κεντροαριστερά εκτόπισμα, θα το αποκτήσει ενωμένη: «Αλλά για να γυρίσουμε στους 58, το λέω ότι αν αποκτήσει η Κεντροαριστερά εκτόπισμα, θα αποκτήσει ενωμένη. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργάζομαι και αν κριθεί ότι είμαι απαραίτητος… Ναι. Θα πάω να παρακολουθήσω (την εκδήλωση των 58 στην Κηφισιά) και αν χρειαστεί να παρέμβω, θα παρέμβω κιόλας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα