«Ράπισμα μεγατόνων» Ρόις στον Βενγκέρ!

Δεν υπάρχει κάτι που να «πονάει» περισσότερο τον Αρσέν Βενγκέρ από την κριτική που του ασκείται για τους λίγους – αναλογικά – τίτλους που έχει κατακτήσει κατά την πολύχρονη παρουσία του στον πάγκο της Άρσεναλ!

Η απάντηση που έλαβε από τον Μάρκο Ρόις, στην πρόταση που του κατέθεσε να μετεγγραφεί στην ομάδα του Λονδίνου, ήταν ένα «ράπισμα μεγατόνων» για τον Αλσατό προπονητή! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέρριψε την προσφορά των «κανονιέρηδων», διότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει τους τίτλους που έχει ονειρευτεί για την καριέρα του! Με άλλα λόγια, ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Άρσεναλ, διότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορεί να την οδηγήσει και να τη διατηρήσει στην κορυφή!

Το συμβόλαιο του Γερμανού με την Μπορούσια λήγει το 2016, ωστόσο έχει προβλεφθεί ρήτρα ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον ερχόμενο Γενάρη. Η Άρσεναλ δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του, αλλά όπως φαίνεται, είναι η πρώτη που αποκλείστηκε από τη μάχη για τη διεκδίκησή του. Ο ίδιος πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Μπορούσια, παρότι ο προσανατολισμός του είναι να αγωνιστεί τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ισπανία, κατακτώντας όλους τους τίτλους που «κυκλοφορούν» στην ποδοσφαιρική πιάτσα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Γερμανός άσος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι, καθώς εκτιμά πως ο Ζοσέ Μουρίνιο διαθέτει την οξυδέρκεια να καθιερώσει στην κορυφή τους «μπλε» του Λονδίνου, όπως έπραξε σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα