Ρήτρα… δαγκώματος σε Σουάρες βάζει η «Μπάρτσα»!

Σε φάση σκληρών διαπραγματεύσεων έχει υπεισέλθει η υπόθεση μεταγραφής του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να θέτουν θέμα ρήτρας… δαγκώματος, προκειμένου να μειώσουν τις απαιτήσεις των Άγγλων!

Σε παρτίδα πόκερ εξελίσσονται οι επαφές μεταξύ των διοικήσεων της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ, αναφορικά με τη μεγάλη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν όλα τα «όπλα» τους, ακόμη και αθέμιτα μέσα, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Η Μπαρτσελόνα θέλει να χαμηλώσει το κόστος της μεταγραφής στα 50 εκατομμύρια ευρώ και στην προσπάθειά της αυτή, επιστράτευσε ακόμη και την πρόσφατη τιμωρία του Λουίς Σουάρες για τη δαγκωματιά στον Ιταλό Κιελίνι, ζητώντας να μπει ειδική ρήτρα στα συμβόλαια, ώστε οι Καταλανοί να έχουν κάλυψη, σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Οι «κόκκινοι» από την πλευρά τους, ζήτησαν τον Χιλιανό Αλέξις Σάντσες, τον οποίο η Μπαρτσελόνα έχει τοποθετήσει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Λουίς Σουάρες! Η… μάχη συνεχίζεται και αναμένονται ακόμη αρκετά επεισόδια, έως ότου ολοκληρωθεί το deal του φετινού καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα