Ρήτρα 25 εκατ. ευρώ στον Φορτούνη

Τον πρώτο λόγο σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στο μέλλον θέλει να έχει ο Ολυμπιακός, ορίζοντας ως ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που ενδέχεται να υπογράψει ο παίκτης, το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

Η εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε ο νεαρός  μέσος και οι θετικότατες εμφανίσεις του στο Champions League, εκτόξευσαν την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» τον αγόρασαν με ένα ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ και μέσα σε διάστημα μόλις δύο ετών, η αξία του υπερτετραπλασιάστηκε, φτάνοντας στα 8 εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Το νυν συμβόλαιο του διεθνούς μέσου λήγει το 2019 και το νέο θα επεκταθεί κατά δύο χρόνια, ήτοι το 2021.

Για τον Φορτούνη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο Μάρκο Σίλβα στήνει την ομάδα γύρω του. Στο μέλλον, όμως, ο σύλλογος του Πειραιά θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και αν επιβεβαιωθεί στα χαρτιά η ρήτρα των 25 εκατ., θα πετύχει το στόχο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα