Ρίχνει τους τόνους για Μαυρία ο Παναθηναϊκός

Σταδιακή… υποχώρηση είναι το σύστημα που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Χάρη Μαυρία, ο οποίος δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα πρόθυμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί ότι θα πρόκειται για πισωγύρισμα στην καριέρα του. Η Σάντερλαντ, εκτός της πρότασης του Παναθηναϊκού, έχει δεχθεί κρούσεις από διάφορες ομάδες στην Αγγλία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί σε μία εξ αυτών, προκειμένου να παραμείνει στα βρετανικά γήπεδα και να εγκλιματιστεί στον τρόπο και στο ρυθμό παιχνιδιού της Premier League.

Από τον Παναθηναϊκό παρουσιάζουν με τον… δικό τους τρόπο το θέμα. Υποστηρίζουν, πλέον, πως ευθύς εξ αρχής δεν ήταν προτεραιότητά τους ο παίκτης. Το ρεπορτάζ όμως, έχει ως εξής. Ο Μαυρίας ήταν στόχος, έχει γίνει πρόταση για την απόκτησή του ως δανεικός για έξι ή 18 μήνες, η Σάντερλαντ το σκέφτεται, αλλά ο παίκτης είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, καθώς θέλει να συνεχίσει την πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός αποτραβιέται σταδιακά από την περίπτωσή του και αναζητεί άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη δεξιά πλευρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα