Ρίχνει τους τόνους ο Χρυσοχοϊδης: “Δεν αμφισβητώ τον Βενιζέλο”

Μετά την «έκρηξη» του την περασμένη Τετάρτη στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και την επίθεση προς το πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης θέλησε, με δηλώσεις του στα Παραπολιτικά fm, να ρίξει τους τόνους. «Δεν αμφισβητώ τον Ευάγγελο Βενιζέλο» τόνισε ο υπουργός Υποδομών που ξεκαθάρισε  ότι δεν έθεσε ποτέ θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

«Δεν αμφισβήτησα και δεν αμφισβητώ τον Ευάγγελο Βενιζέλο» διαβεβαίωσε μιλώντας στο Action 24, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ». Πρόσθεσε δε ότι τα ζητήματα αυτά δεν απασχολούν ούτε τον κόσμο, ούτε τον ίδιο, και μια τέτοια συζήτηση δεν έχει καμία αξία.

Δήλωσε μάλιστα… αλληλέγγυος στον κ. Βενιζέλο ως προς τον στόχο να μην συρρικνωθεί περαιτέρω το κόμμα, υπογραμμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μια παράταξη που την έχει ανάγκη η χώρα. Επεσήμανε βέβαια ότι έχουν γίνει λάθη και έχουν καλλιεργηθεί λανθασμένες αντιλήψεις κατά το παρελθόν και πρέπει όλοι μαζί στο ΠΑΣΟΚ να εξετάσουν αυτά τα ζητήματα και να βρεθεί τρόπος ανάταξης του κόμματος.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία των αντιπαραθέσεων στην ΚΟ λέγοντας ότι «κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων αυτών στόχος είναι να συζητηθεί τι έχει γίνει, πώς θα προχωρήσει η ΚΟ, τι δεν έχει γίνει πολύ καλά και τι μπορεί να γίνει καλύτερα». Και εξήγησε: «Ένα στέλεχος δικαιούται και υποχρεούται να θέσει τα ζητήματα μέσα στα όργανα και εκεί ανταλλάσσονται απόψεις και γίνεται κουβέντα, πολλές φορές και ιδιαίτερα έντονη. Όταν καλούμε τις άλλες δυνάμεις να συζητήσουν μαζί μας, δεν γίνεται να μην συζητάμε μεταξύ μας».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα