Ρίχνει το μπάτζετ ο Αλαφούζος

Ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικά είναι για τον Παναθηναϊκό το προσεχές τρίμηνο, καθώς τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά, ενόψει της αδειοδότησης του συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες έχει δρομολογηθεί να πληρωθεί η δόση Δεκεμβρίου στα συμβόλαια των παικτών, ακολουθούν οι νέοι διακανονισμοί που θα πρέπει να γίνουν ως το τέλος Γενάρη με αρκετούς ποδοσφαιριστές, η δόση Φεβρουαρίου, αλλά κι ένα σωρό ακόμη υποχρεώσεις που είτε… τρέχουν, είτε έχουν καθυστερήσει να πληρωθούν.

Όλο το βάρος βέβαια πέφτει επάνω στον Γιάννη Αλαφούζο που καλείται μόνος του να καλύψει την ΑΜΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ που θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» πάντως σκοπεύει να ψαχτεί πιο ενεργά από ποτέ για να βρει συμπαίκτες στην ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε ένα… συμμάζεμα των οικονομικών τους, μειώνοντας το μπάτζετ κατά 5-6 εκατ. ευρώ  ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό βέβαια με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για το ρόστερ της ομάδας, η οποία θα… επιστρέψει σε ένα πλάνο που θα θυμίζει το προ τετραετίας καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα