Ρίχνουν τα… τείχη στο Σύδνεϊ για τον Κυργιάκο!

Υποδοχή… ήρωα ετοιμάζει η ελληνική ομογένεια του Σύδνεϊ, προκειμένου να υποδεχθεί τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολύμπικ Σύδνεϊ!

Ο 34άχρονος ποδοσφαιριστής θα προσγειωθεί στην πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας το Σάββατο, 15 Μαρτίου και ώρα 19:00 τοπική, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό όχι μόνο στους οπαδούς της ομάδας, αλλά γενικότερα στις ελληνικές οργανώσεις και συνδέσμους. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων, το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τους ομογενείς, οι οποίοι θα σπεύσουν να υποδεχθούν τον διάσημο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Οι αρχές του αεροδρομίου βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τους ελληνικούς συνδέσμους της ομογένειας, ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να μην προκληθούν προβλήματα στους υπόλοιπους ταξιδιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει ήδη συνεννόηση, ώστε οι Έλληνες που θα βρεθούν στο αεροδρόμιο του Σύδνεϊ, να φορούν φανέλες είτε της Ολύμπικ Σύδνεϊ, είτε της Εθνικής Ελλάδος, είτε της Λίβερπουλ, ώστε να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα