Ραγδαία άνοδος στην απόδοση του και ξαφνικά… διεθνής ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό του προπονητή! Μην… μπερδεύεστε, όμως, αυτός δεν είναι ο Μίκαελ Σκίμπε, καθώς ο 26χρονος στόπερ δεν φοράει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά της Εθνικής Σουηδίας που πάει Μουντιάλ.

Ο Έλληνας ομογενής ποδοσφαιριστής πέρασε πριν από δύο χρόνια από την πατρίδα και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ. Τότε ήταν απλά ένα ψηλό παιδί με τρεις κλήσεις όλες κι όλες στην Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας και συμμετοχές σε μικρές σουηδικές ομάδες. Το Γενάρη του 2015 έφτασε στην Τούμπα και ο καλοκαίρι του ίδιου έτους ο Ιγκόρ Τούντορ εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του. Αυτό ήταν! Η καριέρα από τη μέρα εκείνη κι έπειτα εκτοξεύτηκε και λες και του το χρωστούσε ο “θεός της μπάλας”, κατάφερε με την ομάδα του, την άσημη Έστερσουντς, να αποκλείσει και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη Γαλατασαράι του Ιγκόρ Τούντορ! Με εκείνον ηγέτη.

Ο Παπαγιανόπουλος κάνει φανταστική χρονιά και κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας. Αν πείσει στα  φιλικά προετοιμασίας ίσως πάει και Μουντιάλ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα