Ρανιέρι: «Λάθος μου η Εθνική Ελλάδας»

Είναι πρώτος και καλύτερος. Ο Φαν Χάαλ, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι βλέπουν την πλάτη του. Κι αυτό διότι η ομάδα του, η μικρή Λέστερ, είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Αγγλίας, όχι μετά από τρεις ή τέσσερις αγωνιστικές, αλλά μετά από 13. Κυρίες και κύριοι, ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αποσβολωμένοι με την παρουσία του συμπατριώτη τους είναι και οι ίδιοι οι Ιταλοί. Οι δημοσιογράφοι της «Corriere della Sera» έκαναν μία μεγάλη συνέντευξη στον Ρανιέρι και κάποια στιγμή η κουβέντα μεταφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας. Τόσο ο έμπειρος προπονητής είπε πως έκανε λάθος επιλογή και πως δεν έπρεπε να έρθει στον πάγκο μας. Δεν εξήγησε, όμως, τον λόγο. Δεν είπε δηλαδή ότι κακώς επέλεξε ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επειδή δεν το είχε ξανακάνει. Ούτε είπε πως διαπίστωσε κάτι στραβό στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας μας και έπρεπε να κάνει πίσω. Απλά δήλωσε ότι έκανε λάθος και πως κακώς απολύθηκε έπειτα από 14 προπονήσεις και μόλις τέσσερα ματς στον πάγκο!

Στη συνέχεια υπεραμύνθηκε του εαυτού του: «Έδειξα στη Λέστερ πως δεν είμαι τελειωμένος!», δήλωσε ευθαρσώς και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα