Ρανιέρι στους παίκτες: Μην φύγετε, στη Λέστερ είστε βασιλιάδες

Έναν ιδιότυπο τρόπο επέλεξε προκειμένου να… διατηρήσει αυτούσιο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του ο τεχνικός της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά το έπος της κατάκτησης της Premier League.

Ο Ιταλός τεχνικός ουσιαστικά «ανακοίνωσε» ότι παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας και έστειλε μήνυμα στους παίκτες του, λέγοντας πως η Λέστερ θα είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τα επόμενα χρόνια, ενώ οι ίδιοι θα είναι βασιλιάδες και τους προέτρεψε να μην πάρουν μεταγραφή στο… άγνωστο.

«Οι παίκτες για μένα είναι σαν παιδιά μου. Αν έρθουν σε μένα θα τους πω: Προσέξτε. Η Λέστερ μακροχρόνια θα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις. Αν φύγετε, τι θα γίνει; Είναι καλύτερα να μείνετε εδώ ακόμα έναν χρόνο, να δείτε τι θα συμβεί και μετά θα μπορείτε να πάτε οπουδήποτε», τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά το μεταγραφικό του πλάνο, ο Ρανιέρι είπε πως δεν επιδιώκει να έχει μεγάλα ονόματα, αλλά τους σωστούς παίκτες για τη δουλειά που τους έχει ανάγκη. «Δεν χρειαζόμαστε σούπερ σταρ. Χρειαζόμαστε τους παίκτες μας. Θέλω να βελτιώσω το ρόστερ μας χωρίς μεγάλα αστέρια, αλλά με τους σωστούς ποδοσφαιριστές», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα