Ραντεβού με την ιστορία!

Η πιο μεγάλη ώρα για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι τώρα. Μετά από 4,5 χρόνια αναμονής η «κιτρινόμαυρη» ομάδα θα παίξει και πάλι ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της. Το βράδυ της Πέμπτης, 4/8, το Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 35.000 φιλάθλους για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της Ένωσης να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια να προκριθούν με οποιαδήποτε νίκη, μέσα σε ένα γήπεδο που πέρσι τα κατάφεραν 18 φορές σε 20 ματς! Βέβαια, αυτές ήταν εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και η Σεντ Ετιέν στο πρώτο ματς δεν έδειξε κάποιες φορές ευρωπαϊκές αρετές που να καθιστούν αδύνατη μία νίκη-πρόκριση της ελληνικής ομάδας.

Το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα είναι 100% έτοιμοι για το ματς αυτό. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον εκδήλωσε γαστρεντερίτιδα και αν επιλεχθεί για την αποστολή έχοντας δυναμώσει μετά τη φαρμακευτική αγωγή, σίγουρα δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι δε Αλμέιδα και Πατίτο βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση και ο χρόνος στον οποίο θα μπορούν να βοηθήσουν θα είναι σίγουρα περιορισμένος.

Αν ο Σουηδός τα καταφέρει, τότε ο προπονητής της ΑΕΚ θα παρατάξει την ΑΕΚ με το εξής σχήμα: Ανέστης, Γκάλο, Ντιντάκ, Τσιγκρίνσκι, κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Αραβίδης. Ο Πέκχαρτ και ο Μπακασέτας διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα. Αν δεν παίξει ο Γιόχανσον, ο Κετσπάγια θα χρησιμοποιήσει μάλλον τον Γαλανόπουλο, εκτός αν αλλάξει το σχήμα ή αν τολμήσει να βάλει τον Μπακασέτα στα χαφ, κάνοντας την ομάδα πιο επιθετική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα