Ρατς: «Δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

Εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τη νέα βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναιτωλικό, δήλωσε ο Ραζβάν Ρατς.

Ο διεθνής Ρουμάνος μπακ τόνισε πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες, παρότι άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Χάσαμε τρεις βαθμούς που μπορεί να μας στοιχίσουν το πρωτάθλημα. Δεν με ενδιαφέρει να ψάξω για δικαιολογίες. Το θέμα είναι ότι χάθηκαν τρεις αφάνταστα σημαντικοί βαθμοί για το πρωτάθλημα και δεν έχουμε καμία δικαιολογία γι’ αυτό.

Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, αλλά ενδιαφέρον πρέπει να προκαλέσει το ότι στα τελευταία 7-8 παιχνίδια ξεκινάμε με μειονέκτημα στο σκορ και συνήθως με πέναλτι κατά της ομάδας. Αυτό μας φθείρει ψυχολογικά και είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Είναι δύσκολο να σκέφτεσαι ότι το ματς ξεκινάει από το 0-1. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά σας δίνω και αυτή την οπτική για να το σκεφτείτε. Προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου, να προπονούμαι σωστά και να αποδίδω όσο καλύτερα γίνεται.

Αυτό που ζούμε τώρα είναι άσχημο. Ο κόσμος έχει δίκιο, μιας και περιμένει νίκες. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Ελπίζω ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι εμείς που είμαστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι, εμείς βιώνουμε και τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Έχουμε μεγάλη στενοχώρια και πραγματικά πονάει αυτό το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα