Ρικάρντο Κόστα… ο εκλεκτός του Μίτσελ!

Ο 33άχρονος Ρικάρντο Κόστα είναι ο… εκλεκτός του Μίτσελ Γκονζάλεθ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Ερίκ Αμπιντάλ με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην Αλ Σαλίγια του Κατάρ και για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τους Άραβες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους με τον εκπρόσωπο του 33άχρονου αμυντικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Ρικάρντο Κόστα έχει να παρουσιάσει μία μεγάλη διαδρομή στην καριέρα του, με τεράστιες εμπειρίες και διακρίσεις σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Πόρτο και το 2007 μετακινήθηκε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βόλφσμπουργκ. Αγωνίστηκε για μία σεζόν δανεικός στη Γαλλία και στη Λιλ και το 2010 φόρεσε τη φανέλα της ισπανικής Βαλένθια.

Στην πολύχρονη διαδρομή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο διεθνής Πορτογάλος έχει κατακτήσει ένα Champions League, ένα UEFA CUP, ένα Intercontinental cup, τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, δύο κύπελλα Πορτογαλίας, με την Πόρτο και ένα πρωτάθλημα Γερμανίας, με τη Βόλφσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα