Ριμπερί: «Δεν επιστρέφω στην Εθνική Γαλλίας»

Με τον πλέον απόλυτο τρόπο ξεκαθάρισε το θέμα της Εθνικής Γαλλίας ο Φρανκ Ριμπερί, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να επανέλθει στην αποστολή των «τρικολόρ.

Μεγάλες διαστάσεις έχει αρχίσει και λαμβάνει η υπόθεση του Γάλλου ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος, πριν από λίγες μέρες, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το διεθνές ποδόσφαιρο. Ο Ριμπερί θέλει να επικεντρώσει την προσοχή του στην ομάδα που αγωνίζεται, ενώ ήταν και αρκετά πικραμένος από το γεγονός του αποκλεισμού του από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Μισέλ Πλατινί, υπερβαίνοντας τις αρμοδιότητές του ως πρόεδρος της UEFA, απείλησε με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών τον Φρανκ Ριμπερί, αν ο τελευταίος κληθεί από την Ομοσπονδία της Γαλλίας στην Εθνική του ομάδα και δεν δώσει το «παρών». Η Μπάγερν Μονάχου απάντησε πως έχει προηγηθεί συνεννόηση του ποδοσφαιριστή της με τον Γάλλο εκλέκτορα, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις και από παράγοντες συλλόγων, οι οποίοι τάχθηκαν στο πλευρό του Ριμπερί, λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές δεν ανήκουν στις Ομοσπονδίες τους και πως αποτελεί δική τους απόφαση αν θα αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα ή όχι.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ που έχει αρχίσει και εξελίσσεται, ήταν οι δηλώσεις του Ριμπερί, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέφει στους «τρικολόρ». Ας δούμε τι είπε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός:

«Έχω πει ήδη, πως έχω αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο και πως η απόφασή μου είναι να μην επιστρέψω. Έχω συζητήσει με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ και έχουμε συμφωνήσει σε αυτό. Θέλω να συγκεντρωθώ απόλυτα στην Μπάγερν. Μόνο αυτό θέλω να πω και αυτό είναι που έχει σημασία. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω πολιτική ανάλυση της απόφασής μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα