Ρινάλντι το κερασάκι στην τούρτα!

Μεγάλη κίνηση για τον Παναθηναϊκό πάει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Παρά το ότι η ΠΑΕ… διέρρευσε πως δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για μετεγγραφές, φαίνεται πως πάει να αποκτηθεί ένα ταλέντο από την Αργεντινή, ο Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος ανήκει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Η ελληνική πλευρά παλεύει να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ένα… εφικτό ποσοστό, καθώς σπάνια τα γραφεία μάνατζερ στην Αργεντινή παραχωρούν μεγαλύτερο ποσοστό δικαιωμάτων σε τόσο υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ρινάλντι έχει βρει δίχτυα 15 φορές σε 51 ματς με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, και είναι ένας από τους λίγους επιθετικούς στην ιστορία του συλλόγου που έχει προλάβει να σκοράρει τόσα γκολ στις πρώτες 50 του συμμετοχές σε τόσο μικρή ηλικία. Για μπακ-απ του Μπεργκ θα είναι σούπερ λύση, καθώς δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στον Στραματσιόνι, αφού και στην Αρχεντίνος περνάει συνήθως ως αλλαγή. Είναι παίκτης που σκοράρει κατά βάση μέσα από την περιοχή, έχει ύψος 1,80 και παίζει καθαρά ως «φουνταριστός». Μπορεί και να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟ και να αποτελέσει εργαλείο για το μέλλον.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα