Ρομάνο: «Πρώτα το πρωτάθλημα»

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της ομάδας θα αδιαφορήσουν για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος άσος στη «Real News»

Για τις σκέψεις του πριν τα πέναλτι:

«Ότι αν είμαστε τυχεροί και ψύχραιμοι θα περάσουμε, ότι είναι η ευκαιρία μας. Το έβλεπα στα μάτια όλων πόσο πολύ το θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα γιορτάσουμε στο τέλος. Στενοχωρήθηκα που έχασα εγώ το πέναλτι, όμως δεν πειράζει, τα παιδιά έκαναν αυτό που πρέπει και εκείνο που μετράει είναι η πρόκριση. Πολύ μεγάλη επιτυχία».

Για το αν υπήρχε πίστη για πρόκριση πριν το ματς:

«Πάντα πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Η σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά, η σοβαρότητα, το μεταξύ μας δέσιμο, όλα μετράνε. Κάθε φορά μπαίνουμε στο γήπεδο με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, όπου κι αν παίζουμε».

Για το αν ο τελικός είναι το όνειρο:

«Φυσικά, το ρωτάς; Νομίζω, όμως, ότι μέχρι τότε πρέπει να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι καταφέραμε κάτι πριν αυτό γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε, πρώτος μας στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα και εκεί είναι που πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Όμως, από τη στιγμή που φτάσαμε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου, δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε. Θα παλέψουμε και ό,τι βγει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα